Assistansteamet gör skillnad
Assistansteamet startades för att göra skillnad för våra kunder, assistenter och anhöriga. Visionen är att vara en assistansanordnare som inte bara lyssnar på sina kunder utan även försöker möta deras önskemål och nå deras mål.

Djup förståelse av att vara kund inom personlig assistans.
Alla vi som arbetar på Assistansteamet har lång erfarenhet av att jobba inom omsorg, assistans och vård.
Eftersom vi har gedigen kunskap om hur det är att vara kund, närstående och assistent tror vi oss kunna förstå och skapa en bättre assistent för just dig.

Vi tror på att kunden alltid är delaktig och har ett stort självbestämmande i utformningen av sin assistans. Det gäller allt från hur schemat ska se ut till vilka assistenter som ska arbeta. Målet är att du som kund ska kunna styra över ditt eget liv!

Långsiktighet ger hållbarhet
Vi arbetar långsiktigt, dvs. vi tänker även på morgondagen. Det gör vi genom att vara lyhörda, professionella och närvarande i våra kunders assistans. För vi vet att långsiktighet ger trygghet, inte bara för våra kunder utan även för dina assistenter.

Har du assistans idag? Då kan vi nästa garantera att vi är mer tillgängliga och lyhörda än din nuvarande assistansanordnare. Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst möte.

Viktigt för oss på Assistansteamet:
– Kunden är alltid högsta prioritet.
– Motiverade assistenter. Vi säkerställer det genom noggrann rekryteringsprocess, kollektivavtal, bra löner och god kommunikation.
– Tillgänglighet. Du kan alltid nå oss dygnet runt alla dagar per. Jourtelefon finns.
– Juridik. Självklart har vi jurister som hjälper dig om det behövs.

Länk: Kontaka oss här!